Jubileum commissie

Dit fantastische jubileumjaar kan natuurlijk alleen maar tot stand komen dankzij de inzet van de jubileum commissie!

Jubileum Commissie
Van links naar rechts (voor); Iris, Femke, Drint, Jamie, Jennifer, Mor& Shere Khan. Van links naar rechts (achter); Koen & Ian.

Even voorstellen…

De leden van de jubileum commissie stellen zich aan je voor.

Drint

Beste iedereen!

Mijn scouting naam is Drint en dit jaar maak ik deel uit van de jubileumkamp commissie. Al zes jaar lang ben ik elke zaterdag ochtend op het clubhuis te vinden, om vanaf tien uur te beginnen met een leuke opkomst. Ik begon als leiding bij de Kabouters, na wat verschuivingen ben ik nu leiding van een geweldige groep leuke Welpen.

Naast scouting ben ik met mijn scriptie bezig, zodat ik mij na dit jaar volleerd Sociaal Pedagoog mag noemen. Hiernaast hou ik van festivals bezoeken en andere uitjes doen met gezellige mensen.

Dit jaar gaan wij spectaculair maken! Wij hebben nog veel meer in petto met natuurlijk als kers op de taart HET KAMP!

Groetjes,

Drint

Femke

Hoi iedereen,
Mijn naam is Femke en met een hele gezellige hoop mensen vormen wij samen de jubileumcommissie. Het is ons doel om er een ontzettend leuk en gaaf scoutingjaar van te maken. Een 70 jarig bestaan mag natuurlijk niet zomaar ongemerkt aan ons voorbij gaan! We hebben er al een spetterende eerste activiteit opzitten: het stamppotfestijn. Maar hiermee is het feest nog maar net begonnen. Als hoogtepunt van dit jaar gaan we met zijn allen op jubileumkamp. Dit kan niets anders worden dan een groot feest vol met toffe en uitdagende activiteiten!

Zelf zit ik al een tijdje bij scouting. Ik ben mijn scoutingcarrière begonnen toen ik 6 jaar was als kabouter. Sindsdien kan ik mijn leven niet meer voorstellen zonder scouting. Inmiddels ben ik al bijna 5 jaar leiding bij de verkenners, wat ik met ontzettend veel plezier doe. Naast scouting op de vrijdagavond en de zaterdagmiddag zit ik zeker niet stil! Doordeweeks ben ik voornamelijk bezig met mijn studie. Op dit moment ben ik aan het afstuderen aan de vrije universiteit in Amsterdam. Hopelijk kan ik mij dan aankomende zomer officieel bewegingswetenschapper noemen! Naast studeren vind ik het ook erg leuk om een potje te judoën, reizen te maken en af en toe op mijn stoffige gitaar wat deuntjes te pingelen.

Het vorige jubileumkamp herinner ik me nog goed. Ik was op dat moment eerstejaars gids. Het leukste wat ik me van dit kamp nog kan herinneren is dat we met alle speltakken tegelijk met elkaar op kamp gingen. Iedereen had zijn eigen kamp maar er waren ook momenten voor gezamenlijke spellen waarin de speltakken samen bezig gingen. Het lijkt mij ontzettend gaaf om die ervaring ook voor de nieuwe generatie te creëren, vandaar dat ik in de jubileumcommissie ben gegaan. Wij gaan als jubileumcommissie onze uiterste best doen om dit kamp keihard te overtreffen! Ik heb er zin in!

Voor zover genoeg over mij!

Met vriendelijke scoutinggroetjes,

Femke Hulzinga

Jamie

Hoihoi allemaal!

Ik ben Jamie, 18 jaar en dit is mijn 10e jaar bij scouting. Van de kabouters tot de stam, ik heb het altijd onwijs naar m’n zin gehad! (En natuurlijk nu nog steeds! 🙂 Inmiddels ben ik al bijna 2 jaar gidsenleiding.

Naast scouting, ben ik te vinden in Harderwijk waar ik de opleiding VeVa verpleegkunde doe (verpleegkundige in het leger).
Buiten de opkomsten om, vind ik het gezellig om met vrienden (vaak van scouting) wat gezelligs te doen of gewoon wat te drinken.

Verder hoop ik dat jullie net zoveel zin hebben in jubileumkamp als ik!

Liefs,
Jamie

Jennifer

Hallo lieve leden en ouders/verzorgers,

mijn naam is Jennifer, soms ook wel Shanti. Ik ben inmiddels al 6 jaar verkennerleiding en 16 jaar lid van Sint Victor. Van bever tot stammer, elke speltak heeft bij mij op een andere manier leuke herinneringen achtergelaten. Daarnaast doe ik met regelmaat nevenactiviteiten, zoals op dit moment dus de jubileumcommissie. Er is ook een tijd geweest dat je mijn naam tegen kon komen in de Periovic als redacteur.

Naast scouting ben ik vooral druk bezig met werken en studeren. Momenteel leer ik om gedragswetenschapper (orthopedagoog) te worden. Dit doe ik in Leiden, hier ben ik dus veel te vinden. Werken doe ik wel in Waddinxveen bij een instelling voor verstandelijk beperkten. Natuurlijk hou ik naast al deze serieuze dingen ook van een drankje met mijn (scouting)vrienden en vooral van veel gezelligheid.

Wat mij betreft gaan we ervoor zorgen dat dit een mooi jaar wordt met allereerst een geweldig kamp, maar daarnaast veel gezellige andere activiteiten. Het stamppotfestijn heeft wat mij betreft de toon gezet en belooft nog veel meer moois.

Tot op het clubhuis!
Veel scoutinggroetjes Jennifer

Koen

Hoi allemaal,

Ik ben Koen, alweer 26 jaar ondertussen en 21 jaar lid van Scouting Sint Victor. Na de Bevers, Esta’s, Verkenners, R/S en Stam te hebben doorlopen ben ik nu alleen nog begeleiding van de R/S. Tien jaar geleden ben ik begonnen als Verkennerleiding en R/S begeleiding doe ik alweer vier jaar. Ik heb altijd met veel plezier op scouting gezeten en heb hier ook heel erg veel geleerd. Zonder al deze ervaring had ik nooit kunnen helpen met het organiseren van dit kamp!

In het dagelijks leven werk ik op de Universiteit Leiden, waar ik bezig ben met het behalen van mijn doctorstitel. Als ik dan nog wat tijd over heb, vind ik het erg leuk om spelletjes te doen (zowel gezellig met vrienden aan tafel als achter mijn computer) of een boek te lezen. Ook een stuk wandelen vind ik erg leuk.

Verder heb ik heel erg veel zin in het Jubileumkamp!

Groetjes

Koen

Mor

Hoi allemaal!

Mijn scoutingnaam is Mor en dit is mijn dertiende jaar als lid van Scouting Sint Victor. Toen ik vijf jaar was, ben ik begonnen bij de bevers. Sindsdien ben ik van scouting niet meer weg te slaan. Vier jaar geleden heb ik mijn maatschappelijk stage gelopen bij de bevers en hier ben ik toen gebleven als leiding. Afgelopen jaar ben ik naar de esta’s gegaan. Ik heb het met de esta’s elke vrijdagavond onwijs naar mijn zin. Na de esta’s breng ik de rest van de avond door met mijn eigen leeftijdsgenoten, de stam.

Naast scouting ben ik te vinden in Leiden. Dit is de stad waar ik studeer. Ik doe de opleiding PABO (leerkracht basisonderwijs) en zit momenteel in mijn tweede jaar. Daarom is de scouting en dan vooral het omgaan met kinderen echt voor mij weggelegd. Naast scouting doe ik veel leuke dingen met vrienden.

Natuurlijk wordt dit kamp een extra bijzonder kamp en gaan wij er met z’n allen iets heel gaafs van maken!

Liefs,
Mor