Kampredactie

Wat doen wij?

De kampredactie zorgt ervoor dat het thuisfront net zo goed op de hoogte is van onze avonturen als de kampgangers. Om dit mogelijk te maken voorzorgen wij dagelijkse Facebook- en website updates. Daarnaast zijn 24/7 alle  activiteiten op het terrein voor het clubhuis te volgen door de webcam.

Voor de scouts op locatie verzorgen wij dagelijkse updates via de papieren kampkrant en ook digitaal. Daarnaast kunnen scouts met hun gekste bekken op de foto gaan in ons fotohokje. Ook zorgen wij voor extra gezelligheid door de toffe plaatjes die wij draaien vanuit onze kampredactie tent voor het clubhuis.

Tijdens het kamp zul je ons tegenkomen in een kampredactie T-shirt en op onze vaste locatie voor het clubhuis.

Wij hebben er super veel zin in en hopen jullie allemaal tegen te komen op het supergave jubileumkamp!

Wie zijn wij?

Van links naar rechts; Davy, Malchi en Wessel.

20160506_221629

Davy

Gegroet,

Mijn naam is Davy en ik zit nu al zo’n 13 jaar bij de vereniging. Wat ooit begon als een keertje kijken bij mijn broer op scouting is dus uitgelopen tot een jarenlange verbintenis met scouting. Voor mij is dit alles begonnen bij de welpen en sinds dien heb ik alle speltakken doorlopen tot de stam waar ik momenteel nog elke vrijdagavond vertoef. Voor het aankomende jubileumkamp behoor ik tot de zeer elitaire groep van de kampredactie dat houdt in dat wij de updates voor het thuisfront verzorgen, foto’s maken en dergelijke. Met dergelijke taken heb ik weinig ervaring desalniettemin heb ik er erg veel zin in.

Doordeweeks ga ik nog gewoon naar school, met als doel mijn opleiding Commerciële Economie: Sportmarketing & Management te halen, iets wat tot op heden redelijk goed lukt. Daarnaast ga ik graag naar festivals en feesten en doe andere leuke dingen met vrienden. Ik hoop jullie zo genoeg geïnformeerd te hebben. Zo niet heb je een heel kamp om meer te weten te komen.

Aju,

Davy Vishnudatt

Wessel

Hallo,

Ik ben Wessel en zit al meer dan 12 jaar op scouting. Ik ben mijn scouting avontuur begonnen bij de Esta’s. Ik heb 3 jaar bij de Esta’s gezeten. Hierna ben ik door gegaan naar de Verkenners. Bij de verkenners ben ik een aantal jaren PL geweest. Na 4 jaar bij de Verkenners gezeten te hebben ben ik overgevlogen naar de R/S. Momenteel zit ik nu bij de Stam omdat ik te oud ben geworden voor alle andere speltakken. In een vroeger verleden ben ik ook een keer als leiding mee gegaan op kamp met de Esta’s. En in een nog vroeger verleden ben ik zelfs een klein poosje leiding geweest bij de Esta’s. Tijdens het jubileum kamp zal ik mij samen met Malchi en Davy vooral bezig houden met deze super coole kampredactie.

Gelukkig heb ik buiten scouting ook nog een druk leven. Momenteel ben ik bezig met mijn opleiding Elektrotechniek. Voorheen heb ik de opleiding tot Zeeman gevolgd. Tijdens mijn opleiding tot zeeman heb ik veel de wereld rond gevaren. Buiten mijn opleiding om doe ik ook nog andere dingen in het leven. Zo heb ik een bijbaantje en in mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn vrienden.

Malchi

Hallo scouts!

Ik ben Malchi en zit inmiddels alweer 10 jaar op scouting. Het vorige jubileumjaar, 2006 was dus mijn eerste jaar op scouting. In dat jaar ben ik bij de verkenners gekomen. Na een paar jaar R/S ben ik overgevlogen naar de stam, daar zit ik nu nog altijd bij. Sinds 1,5 jaar ben ik ook welpen leiding en al iets langer, ongeveer 3 jaar ben ik de beheerder van de websites van onze scouting. Vandaar dus dat ik deel uitmaak van deze super coole kampredactie!

Natuurlijk is er nog meer in het leven behalve scouting en dus houd ik me nog bezig met een studie logistiek management in Antwerpen. Omdat dit een beetje ver van Waddinxveen is woon ik er ook sinds 2015. Tijdens de schoolvakanties werk ik ook regelmatig, momenteel als technieker bij de Belgische spoorwegen. In mijn vrije tijd reis ik graag of spreek ik af met (scouting)vrienden in de stad of op feestjes en festivals.

Tot op het kamp!