Thema

Zoals jullie allemaal weten vieren wij dit jaar het 70 jarig jubileum van Scouting Sint Victor. Dit gaan wij vieren, door met zijn allen op kamp te gaan.

Ja, je leest het goed met zijn ALLEN! Dit betekent dat alle speltakken van jong tot oud op hetzelfde terrein zullen staan. Op kamp hebben we super veel tijd, deze zal worden gebruikt voor spellen met iedereen en met je eigen speltak.

Wij hebben er al erg veel zin in en hopen jullie allemaal te zien op kamp.

Groetjes,

De Jubileum Kamp Commissie

Het jubileum van Playstation™

Een aantal weken geleden hebben jullie een uitnodiging ontvangen om het 70 jarig jubileum van Playstation™ te vieren. Wij zijn blij dat jij bij dit grootste spektakel aanwezig wil zijn.

Wij zullen al wat voorbereiden voor jullie komst. Daarnaast willen wij van jullie vragen ook wat voor te bereiden. Denk aan spellen, outfits en versiering. Om dit in goede banen te leiden krijgt iedereen zijn eigen spel toegewezen.

Welpen/Esta’s          Mario

Gidsen                       Sims

Verkenners                Call of Duty

R/S                             Angry Birds

Wij gaan weer snel aan het werk en wensen jullie veel succes bij de voorbereidingen.

Met vriendelijke groet,

Directie Playstation™